Gasbrænder til madlavning camping gasblus kogeblus

Gasbrænder til madlavning camping gasblus kogeblus

Flere billeder

Gasbrænder til madlavning camping gasblus kogeblus
249,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Gasbrænder til madlavning i det fri. Bred model der står sikkert når lidt tungere gryder skal over blusset
Beskrivelse

Detaljer

Gasbrænder, denne gasbrænder har støtteben der samtidig virker som støtte for gryder og pander, det hele kan foldes sammen så gasbrænderen næsten intet fylder i rygsækken, denne type brænder er at foretrække hvis der er plads og der skal laves flere måltider, støttebenene giver en bedre sikkerhed for at gryder ikke vælter, balancepunktet flyttes langt ned da brænderen ikke står på gasdåsen, i det hele taget et bedre design.

Gasbrænder eller gasblus af denne type er ideel til vandreture med rygsæk, cykelferier den enkle og billige campingferie i bil og til mange andre typer ture og ferier, den fylder ikke meget, den vejer ikke meget og har alligevel en kraftig effekt på 3000 watt, den varmer relativt hurtig en dåseret eller koger basis som pasta og ris ganske kvikt, også de af nogen elskede frysetørrede færdigretter klarer den, brug en passende lille gryde tilsæt gerne lidt vand undervejs så går det hurtigere med at varme en frysetørret ret op, husk at holde trækketiden, ellers smager det pyton, som de siger i Norge!!

Denne brænder bruger EU standarddåser med gevind, derved kan du skifte udstyr uden at tømme dåsen, EU dåser har en sikkerhedsventil der tillader skift.

Brænderen er CE godkendt,

Brænderen har en effekt på 3000 watt, leverers med pose, Piezo-tænding virker uden tændstikker, lille og let vejer kun 230 g

Tip: Du kan med fordel lave en lille læmur omkring din brænder, derved forkorter du kogetid og sparer gas, lad etv. muren fungere som støtte for større gryder eller pander.

Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej