Velkommen i Nordisk Handelshus

Liggeunderlag Eksklusiv Tykt liggeunderlag Oversize

Liggeunderlag Eksklusiv Tykt liggeunderlag Oversize

Flere billeder

Liggeunderlag Eksklusiv Tykt liggeunderlag Oversize
139,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Liggeunderlag Eksklusiv Oversize Stort tykt liggeunderlag til året rundt brug
Beskrivelse

Detaljer

Liggeunderlag Eksklusiv

Stort tykt liggeunderlag der er større end de fleste liggeunderlag, liggeunderlaget måler 190 x 60 x 1.4 cm

Dette er et stort liggeunderlag, en hel del større end standard og anbefales til høje eller store personer

Eksklusiv er så tykt at det også egner sig til de rigtig kolde tider på året, selvom det et ikke er koldt giver størrelsen og tykkelsen god ligge komfort, noget der er vigtigt for din nattesøvn, så prioriter et godt liggeunderlag, det gør hele din outdoor oplevelse så meget bedre.

Ekslusiv fylder en del grundet de store mål og tykkelsen, heldigvis vejer det ikke meget så det er nemt at have med uden på rygsækken

Brug Eksklusiv i den kolde tid sammen med en god sovepose og måske et reflekterende rednings tæppe som du kan se HER , så bør du kunne holde varmen selv når det er rigtig koldt. Lig liggeunderlaget nederst, så sølvtæppet der skal reflektere kulden ned og varmen op tilbage mod kroppen, og så soveposen øverst.
Ulempen med redningstæppet er at det er glat, så det er vigtigt at din soveplads er helt vandret, ellers kan du glide af liggeunderlaget.

VIGTIGT at vide når man vælger liggeunderlag, et skum liggeunderlag som Eksklusiv er hurtigt klart vel fremme ved overnatningstedet, det rulles ud og er klar med det samme, det kan bruges som side underlag uden at tage skade, også selvom det foldes flere gange, det er ikke sårbart, som et oppusteligt, for gløder fra bålet og så er det forholdvis meget billigere, og så er det let at bære på, hvor oppustelige kan være tungere og nogengange kræve at man også skal bære en pumpe med, der vejer og fylder.

Fakta og data:

  • Stort tykt liggeunderlag
  • 190 x 60 x 1.4 cm
  • Grå fast Eva skum
  • 2 pak remme
  • Vejer kun 315 gram trods størrelsen
Yderligere information

Yderligere information

Størrelse Nej