Fire personers telt 4 personers telt
899,00 DKK
4 personers telt i god kvalitet med stor forgård helt vandtæt 3000 mm
Produkt: Fire personers telt 4 personers telt are being added to cart ...
x
x
Produkt: Fire personers telt 4 personers telt was added to cart.

Tjörn er et telt der passer til 4 personer.

Vi anbefaler dog ikke at være 4 men hellere 2 eller 3 hvis turen skal være behagelig og der skal være lidt albuerum når der skal soves

Tjörn er let at slå op.
Vejer og fylder ikke meget, kommer i en lille transport taske med bærehank, vejer samlet i tasken kun 4,2 kg hvilket må siges at være let i betragtning af pris og kvalitetsklasse.

Teltet har et stort apsis eller forgård som kan bruges til alt fra opbevaring af rygsække, madlavning og ophold i skygge fra den skarpe sol.

Tallene for mål skal læses sådan her, 125 + 205 er længden med Apsis og inderkabinens længdemål, 240 cm er bredden og de 130 cm er højden

Inderteltet har myggenet i åbning, det er lavet i åndbar polyester der sikrer god udluftning

Ydertelt er lavet i 150 D polyester med sølvbelægning der holder solens skarpe varme ude om dagen og den sparsomme kropsvarme inde om natten.
Teltet et vandtæt og holder 3000 mm vandsøjle
God vandtæt bund i indertelt med høje kanter der sikrer sovegrej og bagage i tilfælde af syndflod eller en tosset placering i et hul!, husk at finde en placering der IKKE er i et hul, gerne lidt på en top eller med et ganske svagt hæl væk fra teltet, ikke for meget for så risikerer du at rulle i din sovepose på dit glatte liggeunderlag.

NB HUSK at lave en Pre-camping, det er dødsygt at finde ud af at der mangler noget eller der er noget man burde have øvet sig på inden man er vel fremme på pladsen i halvmørke eller regnvejr, en anelse rutine gør ferien sjovere.

 • 4 personers telt
 • Anbefalet antal brugere er 2 til 3 hvis der ønskes komfort
 • 3000 mm vandsøjle det er det man i teltsprog kalder ægte Vandtæt
 • Mål: (170 x 205)  x 240/ 130 cm
 • Vægt samlet i bæretasken er 4.2 kg
 • Let at slå op
 • Sølvbelægning på inderside for at hjælpe med temperatur regulering
 • Stort Apsis
 • solidt vandtæt gulv i indertelt
 • Let at stormsikre
 • Rengøres med en fugtig klud og tørres i fri luft
 • Myggenet i åbninger
 • Frisk blå farve

Tjörn er en ø i skærgården lidt nord for Göteborg, øerne i dette område er bestemt et feriemål man bør overveje hvis man ikke vil bruge hele ferien på at køre, det tager 3-4 timers kørsel når man er i Helsinborg og så er man vel fremme.

Marstrand, Rust og Tjörn er fine steder, her er alt man kan bede om, saltvand, skærgård, hyggelige byer, specielt Marstrand bør besøges hvis man kommer på de kanter, når man er sejlet, (tager ca 4 minutter!) over kommer man til et lille samfund uden biler, en lille bitte købmand, ishuse, små butikker, en bittelille badestrand og en kæmpe borg hvor Tordenskjold gav svensken røvfuld, men det fortæller guiden sjovt nok aldrig noget om!

Tjörn bør besøges hvis man vil til hyggelige svenske skærgårds byen helt ude i havgabet, her lugter det salt, solen er skarp og giver den flotte brune farve sejlere har, der er masser af overnatnings muligheder her, camping til dit nye telt, hoteller og privat udlejening, her er masser af flot natur og events i løbet af sommeren

Må jeg foreslå at du googler Tjörn, Rust, Marstrand, Stenungsund, så får du hurtigt et indblik i mulighederne, husk at se billeder fra de respektive steder

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account