Fleece undertøj 2 delt sæt med buks og trøje
Fra 299,00 DKK
Fleece undertøj 2 delt sæt med buks og trøje
Produkt: Fleece undertøj 2 delt sæt med buks og trøje are being added to cart ...
x
x
Produkt: Fleece undertøj 2 delt sæt med buks og trøje was added to cart.

Fleece udertøj i fin kvalitet, her en 2 delt model

To delt fleece sæt i sort fleece med brede elastiske bånd i ærmer, ben og talje, et rummeligt fleece sæt der holder godt på varmen.

Denne model afløser den forrige heldragt som mange var meget glade for men som også var besværlig for nogen at komme ind og ud af.
Derfor har Fladen introduceret dette fornemme fleece undertøjssæt som bruges som mellemlag på kølige og kolde dage, prisen har også fået et ordentligt nøk nedaf fordi det er nemmere at producere et sæt i to dele istedet for en heldragt som også har et mere begrænset publikum.
Det er vi ikke kede af, det giver flere brugere da et todelt sæt har mere fleksibilitet, buks og trøje kan bruges sammen eller hver for sig i alle mulige kombinationer med andet tøj.

Det er også noget nemmere med et todelt sæt når der skal slåes en streg i sneen.

Mange kan bruge dette sæt fleeece undertøj, i første omgang var der tænkt på fritidsfolket, jægere, lystfiskere, vandreturs folket, men nu mærker vi også en stor interesse fra mange andre der har brug for lunt tøj i deres arbejde, feks håndværkere, og det er alle fra tømrer og entreprenører, til park og vej, tagdækkere, ja alle der har behov for at suplere deres arbejdstøj med et ekstra lag til at holde sig varme med på de kolde dage.

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account