Pirke sæt
499,00 DKK
Komplet Pirkesæt til den lejlighedsvise fisker der ikke vil bruge en formue
Produkt: Pirke sæt are being added to cart ...
x
x
Produkt: Pirke sæt was added to cart.

Pirkesæt der er klar til brug

Vores bud på et Øresundssæt, som vi kalder det da Øresund er vores nærmeste farvand til kutterture, men andre steder duer det selvfølgelig også!

Kommer med stang, hjul og 0.40 mm nylon line

Sættet består af en god simpel glasfiberstang 195 cm, med et hjul støbt i Graphit(hård plast) med et kugleleje og en 0,40 mm nylonline, linen er påspolet hjulet og det er således klar til brug.

Har du intet endegrej skal du også bruge nogle pirke i varierende størrelse så du kan fiske efter forskelligt og bytte efter strømforhold, et par silde, makrel og nogle torske forfang vil også være godt at hav med på tur(Se forfang)

Hvad du bør have med ud over din nyindkøbte stang, hjul og line:

 • Swirvler med lås gerne størrelse 1/0, til at montere dine pirke etc med
 • 1 Pirk på 400 g, 1 pirk på 300 g, og en på 200 g, gerne en helt blank og de andre to med forskellige farver på, men gerne m blanke partier
 • 1-2 Torskeforfang, 1-2 Sildeforfang, evt Makrelforfang hvis Silden er stor
 • Saks til at ordne Sild og klippe liner ect, Køkken saks er ok de første gange, husk at skyl saltvand af!
 • Spids kniv til at ordne fisk med, køb evt en Filetkniv, fåes til rimelige penge
 • God taske evt plastspand til alle dine ting, samt rene plastposer til din fangst
 • Masser af varm tøj!, huer og handsker eller vanter er et must!, har du ikke en flydedragt til at holde dig varm og tør kan du bruge et regnsæt da de er vindtætte.
 • Hvis du bliver bidt af kutterture, så overvej alvorligt en flydedragt, de er dyre men de giver god komfort og de redder liv i tilfælde af en tur i det iskolde vand!(de er billigere end begravelser!)
 • Gør grejet klar hjemmefra, vippende både, sakse og spidse kroge er en dårlig blanding for en glad amatør, sådan får du også mere fisketid
 • VIGTIGSTE RÅD: Tal med en ven om turen, spørg om der er noget du skal have med, noget du skal gøre inden, hvilket tøj osv
 • Er der ikke servering på båden er madpakke og drikke, gerne varme, et must!, frisk luft og masser af motion gør dig sulten
 • Motion?, ja en vippende båd sætter gang i flere muskler end du lige troede, du kan godt blive overordentlig træt af at stå "stille" og fiske!

Det er nemt at pirke, men er du helt blank så spørg de andre, fiskere vil gerne hjælpe, undgå Kloge-Ågerne der gør tingene til en videnskab, se hvordan de andre gør, efterlign deres bevægelser og se hvad de sætter på af pirke forfang ect, så er du klar!!

Fisk etisk, fang ikke mere end du kan spise eller komme af med til venner, afliv inden du tager krogen ud, fisk der skal ud igen pilles krogen så skånsomt ud som muligt.
Overhold alle sikkerheds foreskrifter på båden/vandet, Pas på med de skarpe kroge så du ikke fanger dine venner på båden, husk at der er mindstemål,

Jeg har sikkert glemt en masse, men med denne simple huskeliste og med en snak med en ven eller to er du sikkert klar til tur nu, jeg vil ønske dig en god tur på vandet og så en sidste ting, HUSK HYGGEN!

Skriv din egen anmeldelse

Only registered users can write reviews. Please, Sign in or create an account