Velkommen i Nordisk Handelshus

Bål og Grill

Bål og Ild har altid facineret mennesket, i forne tider var det lig overlevelse, i vore dage er det Hygge, Bålmad, Grill, Varme og tid til nærvær. Det moderne menneske bruger ilden til at få nogle primitive øjeblikke, sammen med venner og familie. Vi lukker dagligdagen ude og hygger på flere måder, det kan være overlevelses tur med firmaet eller sportskluppen, hvor der skal laves bålmad og soves udendørs, det kan være den mere strømlinede oplevelse på terassen med gode bøffer og rødvin, og endelig den primitive bålform med nærmeste familie og børn 
Nordisk-handelshus leverer flot og solidt udstyr til næsten alle former for ild, vi har de flotte store sorte bålgrille til terassen, de er på ben og er hævet op sådan at de er nemme at betjene, de har en lækker finish, rist, håndtag ect. i rustfrit, selve bålfadet er i 4 mm pladejern og der kan tilkøbes en serie af tilbehør til disse bålgrille. 
 Vi leverer også det samme bålfad i en lav version der er til Bålfreaks, Institutioner og familer med Børn, her er den traditionelle grillrist erstattet med en svanehals der holder en forkromet rund rist i et trepunkts ophæng. Dette er en yderst solid konstruktion, højden på risten kan reguleres, risten kan svinges til siden når maden er færdig eller der opstår flammer, og endelig kan man sætte risten til at pendulere sådan at varmen bliver fordelt jævnt. Bålfadet er i 4 mm pladejern og vil ruste, dette gør dog ikke noget da 4 mm holder meget længe. Halsen er rustfri og risten er forkromet. Der kan til dette bålsted købes en del ekstra udstyr feks Vikingepande, Wok samt skærebræt og grillværktøj 
Skal det være helt primitivt og mobilt, så kan vi levere båludstyr fra Bon-fire, det er godt gammeldags "Spejder" treben med en del finesser og ekstra udstyr.
Et grundsæt består af : Treben, kæder, rist og en 3 ltr gryde, så er man godt igang!
Trebenet findes i to udgaver 145 og 170 cm, det store er nok mere til institutioner,firmaer, grundejerforeninger, spejdergrupper og lign. Til disse treben kan der købes en masse udstyr, riste, Gryder fra 3-6-8-15 ltr, riste 60-70 cm, pandekagepande, popcornslåg til pande, 60 cm paella pande, et bålfad, kaffe/thekande, læderhandsker, suppeøser paletter gafler og andet grilludstyr, alle med en længde på ca 75 cm.
 
 Endelig findes der et lille hæfte med ca 10 Opskrifter, der angiver div mængder, tider men også hvilket udstyr opskrifterne kræver, disse opskrifter er lavet af nogle kokke elever der deltog i en konkurence med Bon-fire udstyr, og det er der virkelig kommet nogle meget spændende og anderledes retter ud af, retter jeg personligt aldrig ville have haft i tankerne når jeg tænker på Bålmad
 
NB Igen i år viser DR den flotte udsendelses række med Claus Meyer. der rejser rundt i Danmark og smager på alt det gode vores land byder på af egnsretter og gode råvarer fra land og hav, følg med og overvej om ikke det kunne være sjovt at prøve nogle af hans opskrifter af.
Mange af retterne laver han på BON-FIRE udstyr
 
Fælles for det omtalte bål og grill udstyr er at det holder høj kvalitet, både udseende og funktionalitet er i top, det holder længe, er nemt at holde rent og vedligeholde.
 
Hvis du vil se nærmere på omtalte produkter kan du klikke til shoppen ved at bruge knappen øverst.
 
De fremhævede ord er ikke links men udelukkende fremhævet for at gøre det nemmere at skimme siden.
 
Føl dig altid fri til at maile eller ringe med spørgsmål til vores produkter.