Stor sneskovl ideel til store arealer
 
NB Du kan købe denne store sneskovl i vores butik i Frederikssund på adressen Østergade 11 prisen er 329 kr
 
Denne store sneskovl er yderst solid, alt i letmetal, intet plasticskrammel her, den vil holde i årevis
 
 
Vinter er sne is slud sjap salt grus vinterdæk snerydning og meget andet. Det er rigtig vinter når man skal bruge sin sneskovl, selvom det kan være hyggeligt at fjerne sne og få en sludder med naboerne der også skovler sne, er der nogle gange det godt må gå lidt hurtigt og nemt, det kan være om morgenen inden jobbet, eller hvis vejret ikke er så spændende, så er det godt der findes en god og hurtig løsning!
Denne skovl er genial til større områder der skal ryddes , det kan være en lang indkørsel, gårdsplads eller fortovet ud til offentlig vej, den er også anvendelig i firmaet, feks hvis man får ryddet med en traktor kan der kommer nogle snevolde som så nemt kan flyttes med denne kæmpe sneskovl. Foran porte, låger og den slags steder er den også meget anvendelig.
Den model vi fører har et 70 cm bredt blad, det gør at den passer perfekt til de fleste flisegange, den er udført helt i metal, både håndtag og blad er i metalog er derfor en yderst robust model.
Når man ser den første gang kan man ikke rigtig forstå den, men den er simpel i brug. Det er slut med at løfte, skovlen skubbes ind i sneen, tippes lidt op foran, man trækker skovlen hen hvor man vil deponere sneen, vipper op og lader sneen glide af bladet, enkelt..og slut med at stå med bøjet ryg og skovle.
jeg kan godt love dig at det bliver meget nemmere og hurtigere at rydde sneen. Rund evt af med lidt salt blandet grus, det er biligere end kun salt og får gruset til at ligge mere fast og dermed virke bedre
Apropo fortove, husk at du har pligt til at rydde ud til offentlig vej inden kl 7 morgen, med denne skovl går det som en leg og hvis du så runder af med blandingen af grus og salt, så undgår du kedelige sager med erstatningskrav, plus, du skal ikke ud og yde førstehjælp til skrigende og hylende mennesker på fortovet, der afbryder dig midt i noget spændende i fjernsynet
 
 
Sneskovle i plast er lige til at smide ud hvis de får en skade, denne sneskovl i metal kan som oftest bankes tilbage i form igen med nogle lette hammerslag, enten med en gummi/pløkhammer eller nogle kontante slag med en almindelig hammer hvis det er forkanten eller hjørnerne på det store blad der er kommet ud af form, endnu en fordel ved en metalsneskovl!
 
Sidste nye:Vi har solgt nogle stykker efterhånden og en af de nyere ting vi hører vores skovle bruges til er at fjerne sne fra lagerhallers tag og store svinestalde når der er meget sne der tynger, vi skal gøre opmærksom på at arbejdsmiljøloven skal overholdes, du skal sikre dig selv eller dine medarbejdere mod nedstyrtning, brug en sele der kan tilpasses sådan at den sidder til og brugeren ikke kan falde ud, sikrer med tov til modsat side så bruger ikke kan komme ud over siden/kanten, få en kollega på jorden til at flytte tov til modsat side når der skal ryddes der, Brug HJERNEN og FORNUFTEN!. Pas godt på at du ikke ramme udluftningskanaler når du bruger sneskovlen, ødelagte sådanne kan give vand og råd i bygningen, det vil ingen takke dig for, de vil sende dig et erstatningskrav!
 
Du har sikkert har set denne skovl ved hotellerne på skiferier eller vinterferier i Sverige Norge Finland og i alpelandende, Østrig, Italien og Frankrig, og så har du tænkt hvorfor kan jeg ikke få sådan en i Danmark, det kan du også godt, det er bare at klikke dig índ i shoppen og klikke dig frem til skovlen.