- Beskrivelse
-
Detaljer
Vildtkrydderi blanding til alle typer vildt
Let at anvende, gnid kødet godt og grundigt ind i krydderiblandingen og salt samtidig kødet let, lad det hvile et par timer på let køl, tag kødet ud og lad det nærme sig rumtemperatur og brun, steg, sæt kødet i ovnen, som foreskrevet i den opskrift du følger.
Producenten angiver at blandingen også kan anvendes på lyst kød, vi synes den gør sig godt på svin, særligt svineKam der skal laves ALA Vildt
Fakta og data:
- 50 gram
- 12 måneders holdbarhed EFTER åbning
- Alle kryderurter er bestrålet i følge lovgivning i Danmark
Indhold:
- Peber
- Enebær
- Koriander
- Allehånde
- Laurbærblade
- Timian
- Persille
- Merian
- Tomat
- Vegetabilsk rapsolie
- Yderligere information
-
Yderligere information
Størrelse Nej